info@rizamholding.com + 383 (0) 29 243 225

Risi

PËRSE DUHET NDËRTUAR ME IZOBLLOK 31

Sepse ka shumë përparësi dhe lehtësi për ndërtuesin e shtëpisë në krahasim me bllokun klasik giter:

1. Ndërtimi me IZOBLLOK 31 e që nëkupton trashësinë e mürit prej 31 cm, është më EKONOMIK, sepse nuk ka nevojë fare për izolime tjera shtesë.
2. Shtëpia e ndërtuar me IZOBLLOK 31 është më TERMOIZOLATOR se blloku klasik giter, sepse dimrit paguan më pak për ngrohje ndërsa verës më pak për flladitje.
3. IZOBLLOK 31 pengon depërtimin e zhurmës nga jashtë brenda në shtëpi duke krijuar kështu kushte shumë të këndshme për banim.
4. Me IZOBLLOK 31 shkurton kohen e ndërtimit pre 40 - 50 % meqë për 1 m2 mjaftojne vetem 16 blloka.
5. Me IZOBLLOK 31 kursen mallter në masën deri në 40%
6. Ndërtimi me IZOBLLOK 31 është EKOLOGJIK sepse është prodhuar vetëm nga Argjila, Zjarri, Uji dheAjri.
7. IZOBLLOK 31 i plotëson të gjitha standardet evropiane për ndërtim.

Ne kemi investuar me miliona euro në teknologjinë më bashkëkohore që këtë produkt ta kemi edhe në Kosovë si prodhim vendor në kuptimin e plotë të fjalës Mirë e lirë.

Tani e juaja është vetëm që ta provoni dhe të bindeni për të gjitha këto përparësi të këtij blloku gjatë ndërtimit dhe më pas edhe gjatë banimit.

Pa mëdyshje që për shtëpinë e ndërtuar me IZOBLLOK 31 do të jenë falënderues dhe mirenjohës edhe gjeneratat që vijnë pas jush.

Neju inkurajojmë dhe ju mbështesim që të ndërtoni me IZOBLLOK 31 sepse i mbetemi besnik parimit tonë të ndërtimit.

Ndërto për sot e mot...

Scroll to Top